Noord-Holland Yun Hwa Dharma Sah

Events in Noord-Holland

Event

Title: avond practice
Start date: November 13
Start time: 07:00 pm
End time: 08:30 pm
Location: Noord-Holland Yun Hwa Dharma Sah
Description: 

De avond practice bestaat uit

 

Soetra Chanting

Mantra Chanting

Stille meditatie

Lezen en bespreken van de dagelijkse soetra "The Fragrance of the Lotusflower" van Ji Kwang Dae Poep Sa Nim

Over onze beoefening

MEDITATIE

Meditatie verdiept je zelf-bewustzijn, doorbreekt je mentale blokkades en geeft je toegang tot je innerlijke rust en je innerlijke wijsheid.

MANTRA

De mantra is een brug naar het hier en nu. Het helpt jou, je dwalende geest en gedachten tot rust te brengen. Het elimineert je onwetendheid en ondersteunt je op voortreffelijke wijze in het proces naar verlichting.

LICHAAMSOEFENINGEN

De lichaamsoefeningen (Ki Sung en prostraties) verbeteren de circulatie in je lichaam en versterken je fysieke conditie. De prostraties zijn ook een bewijs van respect naar Boeddha en verminderen je karma.

CHANTING

Het zingen van de soetra's is er om Boeddha, Dharma en Sangha te prijzen en respect en groot eerbied te tonen.

DAGELIJKSE SOETRA'S

Dagelijkse soetra's zijn leringen van Ji Kwang Dae Poep Sa Nim, die elke dag per email worden toegezonden. Door deze leringen ontvang je niet alleen duidelijke richtlijnen voor een correct en vervullend leven, maar ook Boeddha's absloute energie. 

RETRAITE 

Een 3-daagse retraite biedt een uitgesproken gelegenheid om de waardevolle leer van het Sociaal Boeddhisme door Dae Poep Sa Nim te leren kennen. De retraite helpt je om los te komen van de stress en hectiek van het dagelijks leven en innerlijke vrede en rust te vinden.